Pași dovediți pentru a implementa, optimiza și scala vânzările online

Procesul prin care obținem rezultate

Strategie

01

Lucrăm cu tine pentru a înțelege afacerea ta, care sunt obiectivele, barierele, tipuri de clienți și multe altele. Acest lucru ne ajută să formulăm o strategie de vânzare specifică pentru afacerea ta pentru a atrage clientul ideal și pentru a crește vânzările.

Planificare

02

După descoperirea detaliilor necesare pe parcursul etapiei 1 de Strategie, folosim informațiile colectate și cercetările noastre proprii pentru a crea împreună un plan de vânzare inițial cu fiecare pas pe care îl va parcurge un client împreună cu o aproximare a rezultatelor.

Implementare

03

Folosind planul realizat la etapa 2, punem strategiile în aplicare și realizăm pagini, implementăm soluțiile tehnici alese și secvențierea follow-upurilor, tracking-ul propriuzis pentru urmărirea rezultatelor și multe altele.

Optimizare

04

Odată ce totul este pregătit și campaniile rulează, vor începe să se vadă fluxurile de trafic direcționați din campaniile noastre de publicitate plătită. Vom diviza bugetul de testare a procesului pentru a ne asigura că rata maximă de conversie este atinsă și vom continua să monitorizăm și actualizăm, în funcție de rezultate în mod constant.

Scalare

05

După ce strategia funcționează corect și campaniile sunt optimizate, iar traficul se convertește în mod optim, este timpul să creștem cu adevărat numărul oportunitățile și implicit vânzările. Vom începe să creștem bugetul și să menținem rata de conversie constantă.

ROI

06

Partea preferată a tuturor, în special a noastră. Ne place să vedem mulțumirea din ochii clienților noșțrii în timp ce aceștia își cresc afacerea online mai bine, aceasta produce mai mulți bani, permițându-le totodată să se concentreze pe furnizarea de rezultate excepționale clienților lor.

>