Selectează o Pagină

Politica de confidențialitate și modulele cookie

Ultima actualizare: 1 May 2019

1.         DESPRE ACEASTĂ NOTIFICARE PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI MODULELE COOKIE

1.1         Site-ul https://buffup.media ( Site-ul ) este operat de BUFF UP MEDIA S.R.L. („noi”), o companie înregistrată la Oficiul Național al Registrulului Comerțului din România sub numărul J35/3074/2018 având Codul Unic de Înregistrare 39850201. Sediul nostru social este la adresa Strada Aleea Crinilor 3, SC. B, ap. 3, Ghiroda, Timis, 307200.

1.2         Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea și să respectăm obligațiile noastre privind protecția datelor în temeiul legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) și orice alte legislația aplicabilă în România (împreună, Legea privind protecția datelor).

1.3         Când interacționați cu noi sau utilizați Site-ul, acționăm ca controlor de date cu datele dumneavoastră personale. Acest lucru înseamnă că suntem responsabili pentru procesarea datelor dumneavoastră personale și cum decidem să le folosim. Această notificare privind confidențialitatea și modulele cookie explică tipurile de date cu caracter personal pe care le putem colecta despre dumneavoastră atunci când interacționați cu noi, de ce îl colectăm, pentru ce îl utilizăm și ce drepturi aveți asupra acestor date. Datele cu caracter personal sunt orice informații despre o persoană identificabilă. Procesarea este orice facem cu datele dumneavoastră personale, inclusiv utilizarea, stocarea, partajarea și ștergerea acestuia.

1.4         Această notificare a fost actualizată ultima dată la data indicată în partea de sus. Putem schimba această notificare în orice moment, prin postarea unei versiuni actualizate pe site-ul și vom face eforturi rezonabile pentru a aduce orice modificări semnificative în atenția dumneavoastră. Ați putea dori să-l Verificați înainte de a utiliza site-ul ca orice modificări vor intra în vigoare de la data la care acestea sunt făcute.

2.         INFORMATII DE CONTACT

2.1          Dacă aveți nelămuriri sau doriți informații suplimentare privind utilizarea datelor sau a acestei notificări în general, îl puteți contacta pe Cristian Uibar prin poștă la adresa Aleea Crinilor 3, Sc. B, Ap. 3, Ghiroda, Timis, 307200 sau prin e-mail [email protected]

3.         CE INFORMAȚII COLECTĂM?

3.1          Colectăm, stocăm și utilizăm tipurile de date cu caracter personal stabilite în tabelul de la sfârșitul acestei notificări.

4.         CUM VOM FOLOSI DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE?

4.1          Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile stabilite în tabelul de la sfârșitul acestei notificări.

4.2          Ne profilăm clienții astfel încât să putem afla mai multe informații despre preferințele lor de cumpărare și să le comercializăm cele mai relevante produse. Pentru a face acest lucru, vom compila un profil de informații despre dvs. care include vârsta, sexul, istoricul achizițiilor, paginile pe care le vizitați și modul în care răspundeți la comunicările de marketing direct.

4.3          Sub rezerva punctului 8.5, aveți dreptul să vă opuneți activităților de profilare atunci când acestea se desfășoară în scopul comercializării directe, al intereselor noastre legitime sau al unei sarcini de interes public.

5.         CUM PARTAJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

5.1          Atunci când împărtășim date cu caracter personal, facem acest lucru în conformitate cu legislația privind protecția datelor. Este posibil să partajăm anumite date cu caracter:

5.1.1      cu angajați, contractori, consultanți sau consilieri, pentru a facilita vânzările și pentru scopuri comerciale generale;

5.1.2      cu organele guvernamentale sau cvasi-guvernamentale, organele de drept și alte autorități de reglementare sau terțe părți, atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, ca răspuns la ordinele judecătorești, prevenirea și depistarea infracțiunilor șiprotejarea proprietății intelectuale și a oricărei alte drepturi legale;

5.1.3      în cazul în care compania sau o parte a afacerii este vândută, transferată sau integrată cu o altă afacere, cu consilierii noștri, cu un potențial cumpărător, cu consilierii potențiali ai cumpărătorului sau cu noul proprietar al companiei pentru a facilita procesul; Şi

5.2          De asemenea, este posibil să oferim terților informații agregate, dar anonimizate și analize despre clienții noștri. Înainte de a face acest lucru ne vom asigura că nu vă identifică.

5.3          În unele cazuri, atunci când împărtășim date cu caracter personal, acesta va implica transferul acestor date cu caracter personal către țări din afara SEE care dispun de standarde diferite de protecție a datelor cu cele care se aplică în SEE.

5.4          În cazul în care transferăm date cu caracter personal în afara SEE, ne vom asigura că există garanții adecvate pentru a vă proteja drepturile de confidențialitate în temeiul legislației privind protecția datelor.

6.         UTILIZAREA MODULELOR COOKIE ȘI A TEHNOLOGIILOR SIMILARE

6.1          Noi și furnizorii noștri terți de servicii utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre și relevante pentru utilizarea site-ului. Modulele cookie sunt fișiere text mici care sunt stocate pe computer atunci când vizitați site-ul. Este o practică standard de utilizare a modulelor cookie pentru a vă face experiența mai bună atunci când utilizați un site web.

6.2          Utilizăm următoarele categorii de cookie-uri și tehnologii similare pe acest site:

6.2.1      Cookie-uri strict necesare: aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă permite să navigați în cadrul site-ului și să puteți folosi caracteristicile sale. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ați solicitat (cum ar fi memorarea detaliilor de conectare sau articolele pe care le-ați plasat în Coșul dvs.) nu pot fi furnizate.

6.2.2      Modulele cookie Analytics: aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care utilizați site-ul, de exemplu, paginile la care mergeți cel mai des, ce căutări efectuați și dacă obțineți mesaje de eroare din paginile web. Informațiile colectate de aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a îmbunătăți modul în care funcționează site-ul.

6.2.3      Modulele cookie de personalizare: aceste cookie-uri permit site-ului să-și amintească opțiunile pe care le efectuați (cum ar fi numele de utilizator) și să ofere caracteristici îmbunătățite, mai personale. Aceste cookie-uri nu pot urmări activitatea de navigare pe alte site-uri.

6.2.4      Cookie-uri de securitate: aceste module cookie fac parte din caracteristicile noastre de securitate, de exemplu, ajutându-ne să detectăm activitatea rău intenționată sau încălcările termenilor de utilizare.

6.2.5      Modulele cookie pentru rețelele sociale: aceste cookie-uri vă permit să partajați activitatea pe siteurile pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter. Aceste cookie-uri nu sunt în controlul nostru. Vă rugăm să consultați Politicile de confidențialitate ale rețelelor sociale în cauză pentru informații privind modul în care funcționează modulele cookie ale acestora.

6.2.6      Cookie-uri de țintire sau publicitate: aceste cookie-uri înregistrează vizita pe site, paginile pe care le-ați vizitat și linkurile pe care le-ați urmat. Utilizăm aceste informații pentru a face site-ul nostru și publicitatea afișată pe aceasta mai relevantă pentru interesele dumneavoastră. [Putem, de asemenea, să partajăm aceste informații cu terți în acest scop.

6.3          Când vizitați site-ul pentru prima dată (și periodic după aceea), vă vom solicita consimțământul pentru setarea tuturor modulelor cookie, altele decât modulele cookie strict necesare.

6.4          Puteți să ștergeți modulele cookie existente și să dezactivați unele sau toate tipurile de cookie-uri în viitor, dacă doriți. Pentru a dezactiva unele sau toate tipurile de cookie-uri, va trebui să modificați setările browserului. Dacă vă răzgândesc, puteți activa din nou modulele cookie în orice moment. Dezactivarea modulelor cookie din browser poate împiedica funcționarea corectă a site-ului.

6.5          Pentru a afla mai multe despre modulele cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org.

7.         LINK-URI TERȚĂ PARTE

7.1          Acest site conține link-uri către alte site-uri asupra cărora nu avem nici un control. Nu suntem responsabili pentru și nu revizuim sau aprobăm politicile de confidențialitate sau practicile altor site-uri pe care alegeți să le accesați de pe acest site. Vă încurajăm să revizuiți politicile de confidențialitate ale acelor alte site-uri, astfel încât să puteți înțelege cum colectează, utilizează și partajează informațiile dumneavoastră personale.

8.         DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

8.1          Respectăm drepturile dumneavoastră la intimitate și vom răspunde solicitărilor de acces sau control asupra informațiilor despre dumneavoastră în conformitate cu legea privind protecția datelor. Este posibil să solicităm să vă confirmați identitatea înainte de a lua măsuri.

8.2          În funcție de motivul pentru care avem datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a:

8.2.1      acces la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră (cunoscut ca subiect de acces);

8.2.2      solicita să corectăm sau să completăm informațiile personale pe care le deținem despre dvs., care sunt incorecte sau incomplete;

8.2.3      solicita să ștergem informațiile dumneavoastră personale în anumite circumstanțe sau să obiectați la procesarea noastră, așa cum este detaliat la punctul 8.5;

8.2.4      restricționa modul în care utilizăm informațiile dumneavoastră personale, în anumite circumstanțe;

8.2.5      solicita să vă furnizăm copii ale informațiilor dumneavoastră personale într-un format lizibil automat sau să le transferați în diferite servicii; Şi

8.2.6      unde v-am solicitat consimțământul pentru procesarea datelor dvs., pentru a retrage.

8.3          Aceste drepturi sunt limitate în anumite situații din Legea privind protecția datelor – de exemplu, în cazul în care putem demonstra că avem obligația legală de a procesa datele dumneavoastră.

8.4          Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de la punctul 2 de mai sus.

8.5          Dreptul dumneavoastră de a obiecta

Aveți dreptul să obiectați la procesarea de către noi a datelor dumneavoastră personale și să ne cereți să nu mai facem acest lucru. Dacă procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau scopurile de marketing direct (care includ crearea de profiluri în măsura în care aceasta este legată de marketing direct) și obiectați la acest lucru, vom înceta procesarea datelor dumneavoastră personale imediat.

În cazul în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este în interes public sau în conformitate cu interesele noastre legitime și vă opuneți acestui lucru, vom înceta procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care avem motive întemeiate care vă ignoră interesele sau utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal este pentru instituirea, exercitarea sau apărarea creanțelor juridice.

8.6          Sperăm că putem satisface orice întrebări ați putea avea despre modul în care procesăm datele dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă aveți preocupări nerezolvate, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge autorităților de protecție a datelor (în România, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal). Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul ANSPDCP: https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro.

9.         PĂSTRAREA DATELOR

9.1          Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate numai atât timp cât este necesar pentru scopurile noastre. Perioadele specifice sunt stabilite în tabelul de la sfârșitul acestei notificări.

10.       PRINCIPIILE PROTECȚIEI DATELOR

10.1       Procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu următoarele principii:

10.1.1    procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în mod legal, echitabil și transparent;

10.1.2    colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri specifice, explicite și legitime; Orice procesare ulterioară pe care o facem este compatibilă cu scopurile inițiale pentru care le-am colectat;

10.1.3    procesăm numai datele cu caracter personal care sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru realizarea scopului pentru care este procesată;

10.1.4    luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că toate datele cu caracter personal sunt exacte și actualizate, dacă este necesar;

10.1.5    Nu stocăm date cu caracter personal într-o formă care să vă identifice mai mult decât este necesar în scopul prelucrării; Şi

10.1.6    procesăm datele cu caracter personal în siguranță și într-un mod care protejează împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorării.

10.2       Când solicităm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă vom spune dacă sunteți obligat prin lege sau contract să-l furnizați și ce se va întâmpla dacă nu furnizați datele.

10.3       Orice cerere de consimțământ pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi făcută direct către dumneavoastră și va include informații despre motivul pentru care solicităm datele cu caracter personal și ce se va face cu acesta.

11.       CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU PROCESARE?

11.1       Vom procesa datele cu caracter personal numai atunci când avem o bază legală pentru a face această procesare. Tabelul de la sfârșitul acestei notificări stabilește baza legală pe care o bazăm pentru fiecare tip de date pe care le procesăm.

11.2       Vom alege una dintre bazele legale din RGPD pentru a justifica modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale. Acestea sunt:

11.2.1    Consimțământ: ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.

11.2.2    Contract: procesarea este necesară pentru executarea unui contract cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract.

11.2.3    Obligația legală: trebuie să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta o obligație legală.

11.2.4    Interese vitale: prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale tale sau ale altei persoane.

11.2.5    Interes public: prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini efectuate în interes public sau în exercitarea unei autorități oficiale.

11.2.6    Interese legitime: prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de altcineva, cu excepția cazului în care aceste interese sunt depășite de interesele dumneavoastră sau de drepturile și libertățile fundamentale care necesită protecția datelor dumneavoastră personale de date.

 

TABELUL DE INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE FOLOSIM

Tabelul de mai jos prezintă informații detaliate cu privire la scopurile noastre de prelucrare, la baza prelucrării și la perioada de păstrare a datelor cu caracter personal.

Categoria datelor cu caracter personal

 

Scopul prelucrării

 

Baza legală pentru procesare

 

Perioada de păstrare

 

Numele și datele de contactLivrarea bunurilor, serviciilor, contractelor, prevenirii fraudei și marketingului direct.Utilizăm marketingul direct ca platformă principală de promovare.

Executarea contractului

Timp de trei ani de când ați dat consimțământul, sau până când vă retrageți consimțământul dacă mai devreme
Informații de platăPentru a lua plata și pentru a oferi restituiriExecutarea contractuluiTimp de trei ani de la Ultima conectare la site
Istoricul contactelorPentru a oferi servicii pentru clienți și asistențăInterese legitime în soluționarea plângerilor sau reclamațiilorTimp de șase ani de la Ultima conectare la site
Elemente salvate în Coșul de cumpărături onlinePentru a vă vinde produsele și serviciile noastre

 

 

Marketingul direct și ușurința accesuluiPână când terminați comanda sau timp de șapte zile după ce elementul este salvat

Istoric cumpărări

Pentru a oferi servicii pentru clienți și asistență și handle revine

 

Executarea contractuluiTimp de șase ani de la achiziție
Informații privind utilizarea browserului, a dispozitivului și a site-uluiPentru a îmbunătăți site-ul și pentru a seta opțiunile implicite pentru dvs., ar fi limba și moneda

 

Interesul legitim în menținerea site-ului nostruTimp de trei ani de la Ultima conectare la site
Răspunsuri la sondaje, concursuri și promoțiiPentru a executa sondajul, concurența sau promovareaInteresul legitim în administrarea și/sau îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre, în general,Timp de sase ani
Comentariile clienților și recenzii de produsPentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastrePentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastreTimp de sase ani
Informații generate în cursul utilizării produselor și serviciilor noastrePentru a îmbunătăți și testa caracteristicile și funcțiile site-ului nostruInteres legitim în menținerea site-ului nostru și îmbunătățirea produselor și/sau serviciilor noastre, în general,Timp de patru ani
Informații colectate prin intermediul modulelor cookie și al tehnologiilor similarePentru a efectua și a stoca analize de utilizare a site-ului, analiza statistică și a tendințelor și cercetarea de piață

 

ConsimţământulLa trei ani după ce ai vizitat ultima dată site-ul