Descoperim împreună modelul de conversie automat prin care să vinzi

Dacă vrei ca business-ul tău să transforme traficul în lead-uri și vânzări atunci trebuie să te gândești la:

Strategie

Dacă vrei să convertești traficul în lead-uri sau vânzări atunci trebuie să te gândești la strategie. Trebuie să planifici călătoria prin care potențialul tău client o va parcurge pentru a deveni un client.

Texte care vând

Trebuie să scrii texte persuasive, care vorbesc direct punctelor dureroase și nevoilor audienței tale pentru a îi putea determina să facă pasul decisiv și să convertească mai eficient.

Design și grafică

Trebuie să pregătești paginile de destinație care nu sunt doar frumoase și captivante, dar care să fie și concentrat pe motivul paginii. Mai exact să se asigure că vizitatorii continuă cu actiunea dorită și convertesc în lead-uri sau clienți.

Crearea de videoclipuri de prezentare care vând

Trebuie să creezi video-uri captivante care educă și vând prospecților tăi. Este mult mai eficient să transmiți un mesaj și să prezinți un produs sau serviciu printr-un video care este gândit special să vândă ceea ce oferi tu.

Automatizare & Tehnologie

Apoi trebuie să te gândești la automatizări și la secvențele tale de follow-up la care oamenii chiar să îți răspundă. Asta să nu mai menționăm tot calvarul tehnic prin care treci atunci când vrei să monitorizezi toate acestea prin analytics.

Să fim sinceri ...

Dacă până acum ai încercat să lucrezi cu freelanceri sau agenții care fac de toate și nimic, poate ai constatat că tind să te consume, atât nervos, cât și financiar.

Practic trebuie să devii un soi de headhunter și să filtrezi printre toți freelanceri și agențiile. Să nu mai vorbim că trebuie constant să îi urmărești și să vezi că fac ceea ce promit că fac.

Ca și proprietar de afacere, nu asta ar trebui să faci tu. Este pur și simplu o durere de cap în plus.

Pe lângă asta, sunt sute poate chiar mii de programe care pot face diferite procese de care ai nevoie într-un business online. Probabil deja ai auzit de WordPress, CRM-uri, programe de E-mail Marketing ș.a.m.d.

Acum, întrebarea este, cum faci să conectezi toate aceste programe și soluții împreună pentru ca traficul pe care îl cumperi sau pe care îl deții din alte surse chiar să convertească în clienți pentru afacerea ta?

Nu îți permiți să te bazezi 100% pe recomandări sau pe marketing-ul pasiv din gură în gură.

Problema

Ai nevoie de un sistem care să îți permită să investești 1€ în reclame și câștigi înapoi 2€ sau mai mult într-un mod fiabil și predictibil.

Dacă încă nu ai reușit să construiești un sistem care să-ți permită să aduci în plus între 2€ și 10€ pentru fiecare 1€ investit, atunci nu este vina ta.

Sunt atât de multe piese care trebuiesc puse cap-la-cap pentru ca un astfel de sistem să funcționeze. În mod cert nu este atât de simplu precum experții îl fac să pară.


Soluția

Construim strategii și campanii de vânzare pentru clienții noștri de ani de zile, iar toate aptitudinile, încercările și erorile prin care am trecut ne-au arătat cât de multe sunt de învățat.

Dacă citești acum această pagină, atunci știi că ai nevoie de un o strategie fiabilă și previzibilă pentru a scala o afacere în online.

O strategie super de încredere, care convertește traficul în potențiali clienți (lead-uri) și mai apoi potențialii clienți în clienți pe termen lung, loiali și repetați.

Dacă nu ai o strategie online care face asta în mod automat pentru produsul sau serviciul tău, atunci în esență lăsați succesful în voia sorții și clar pierdeți bani.

Ce produse pot fi vandute folosind metodele noastre

Ajutăm clienți noștri să vândă în online produse din diferite nișe și categorii. Dacă produsul sau serviciul tău se regăsește într-una din categoriile de mai jos atunci este foarte posibil să te putem ajuta cu soluțiile noastre.

Cursuri online sau evenimente live

De la cursuri de Make-up până la programe de dezvoltare personală sau fitness.

Produse fizice

De la produse unicate făcute manual până la cafea, ustensile sau chiar utilaje agricole.

Produse digitale

De la e-book-uri până la programe de mentorat sau comunități premium pe baza de subscripție.

Programe Software

De la programe tip SaaS cu subscripție lunară până la programe de calculator specializate.

Produse sau Servicii de valoare mare

De la cabinete de medicină dentară, agenți imobiliari sau avocați până la produse premium sau de lux.

Programe de coaching

Fie că este vorba de coach to coach sau de coaching-ul clasic vă putem ajuta.

Ai nevoie de o echipă de experți

Echipa noastră este formată din specialiști cu un istoric dovedit pe zona de Web și Achiziția de Trafic care te pot ajuta să planifici și construiești strategia de vânzare completă. Nu este nevoie să mai faci Headhunting după agenții sau companii care fac doar anumite elemente. De asemenea echipa noastră nu va interfera cu alte eforturi de marketing care se pot desfășura în paralel cum ar fi SEO, Social Media Marketing ș.a.m.d.

Echipa

Cele trei etape critice pentru o strategie de succes

Combinația dintre aceste 3 etape a unei strategii de succes îți va permite să convertești trafic-ul în mod constant în prospecți noi și mai apoi în clienți pentru afacerea ta.

Etapa 1

Achiziția de prospecți

Dacă ești interesat să îți crești vânzările online, atunci prioritatea numărul 1 este să atragi stăini care șă își arate interesul în ceea ce ai tu să oferi. Asta se face oferind ceva de valoare pe gratis în schimbul datelor de contact ale prospectului. Sună destul de simplu, nu? 


Adevărul este că sunt un număr de pași care intră în acest proces. Trebuie să te decizici care este cel mai bun produs pe care îl poți oferii gratuit audienței tale. Le oferi un simplu e-book? Poate un curs gratuit? Un ghid sau tutorial video? Poate o consultație gratuită? Sau poate un chestionar. Totul depinde ce piața ta și de ceea ce încerci să le vinzi. Această etapă este esențială și va face diferența între a câștiga bani și a pierde bani din marketingul tău online.

etapa 2

Achiziția de clienți

Acum ca am convertit un străin într-un prospect (lead sau potențial cumpărător), este timpul să îl educăm și să le vindem oferta noastră.


Facem asta prin prezentări de vânzări, text de vânzare persuasiv și design ispititor.


Aceasta este etapa care defapt îți va permite să convertești vizitatorii în clienți. Deci este extrem de important să ai o astfel de strategie pentru afacerea ta.


Această strategie va fi dictată de tipul ofertei și de prețul acesteia. În funcție de acestea vom vedea ce fel de strategie pentru achiziția de clienți trebuie să implementăm. Poate fi vorba de o simplă pagină de vânzare cu un sau fără un video de prezentare. Poate fi un webinar sau chiar o serie în 3 sau mai multe părți sau o prezentare de vânzări educativă.

etapa 3

Follow-up automat

Majoritatea business-urilor din online ignoră complet această etapă. Din ani noștri de experiență putem vedea că această etapă de follow-up automată poate ajunge și la 50% din vânzările totale ale strategiei.


De îndată ce atragem un prospect și avem datele lui de contact, îl vom îndoctrina spre brand-ul nostru, îi vom educa și ajuta să-și rezolve problema pentru care a ales să-ți lase datele lor de contact precum și desigur vom continua să le vindem produsele nostre.


Lipsa unui astfel de secvențe de follow-up automat înseamnă că în mod cert pierzi bani.

>