Cum stă afacerea ta în online?

Audit de marketing digital

Completează formularul de mai jos pentru a cere un audit de marketing digital gratuit pentru prezența afacerii tale în online. Vom analiza totul pentru tine și îți vom trimite rezultatele împreună cu posibilitatea unei sesiuni gratuite de Q&A cu consultanții noștrii.

Ce este inclus în acest audit de marketing digital gratuit?

Analiză de social media

Vom trece prin toate profilurile tale de Social Media și va vom oferi o situație împreună cu pași concreți pentru îmbunătățirea acesteia în următoarele luni.

Analizarea Website-ului

Site-ul tău este cel mai important activ în orice afacere care activează în online. Vom analiza site-ul afaceri tale și îți vom da un rezumat împreună cu opinia noastră onestă și pașii pe care îi poți face pentru a-ți îmbunătății randamentul investițiilor.

Analiza strategiei

Ne vom uita la strategia ta de marketing și vânzare pe online și o vom evalua pentru a vedea ce faci bine și ce trebuie îmbunătățit pentru a-ți atinge obiectivele.

Cerere Audit de Marketing Digital

Cine se ocupă de canalele de social media în prezent?

Care este bugetul lunar pentru publicitate?

Ce platforme pentru publicitate online folosești?

Acord Prelucrare Date Personale (GDPR)

Întrebări frecvente despre auditul de marketing

Este acest audit cu adevărat gratuit sau sunt obligat să mă abonez la serviciile voastre?

Da, este gratuit (fără costuri pentru tine) și nu, nu sunteți obligat să vă abonați la serviciile noastre plătite. Îți promitem.

Ne vei ghida în urma descoperirilor din audit?
Da, desigur! După încheierea auditului, vom continua și vă vom programa la o convorbire de 20-30 de minute cu unul din experții noștri, astfel încât să vă putem explica și să vă prezentăm constatările și recomandările noastre.
Mai aveți nevoie și de alte informații decât cele din acest formular?

De obicei, vă cerem doar să ne furnizați accesul cu drepturi de CITIRE la unul sau mai multe platforme ca Google Analytics, Google AdWords, contul de reclame Facebook sau Google Marketing Platform, software-ul de marketing prin e-mail, automatizarea marketingului și orice alte tactici de marketing pe care le folosiți.

Puteți face mai mult de un site web?

Da, putem, dar auditul gratuit este doar pentru un site web. Dacă doriți să efectuăm mai multe audituri, atunci va trebui să percepem o taxă suplimentară.

Cât va dura acest audit?

În mod normal durează aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la primirea cererii tale. Totuși, în situații excepționale, dacă avem nevoie de mai multe detalii din partea ta, sau dacă suntem foarte aglomerați și nu ne putem încadra în acest termen, vom lua legătura cu tine și te vom anunța de acest lucru.

Cât este de detaliat acest audit?

Auditul va fi destul de detaliat. Vom analiza site-ul afacerii, analizăm canalele de socializare, platforma de anunțuri digitale (adwords, bing, reclame Facebook, doubleclick), marketing prin e-mail, automatizarea marketingului etc.

Ce fel de întrebări ne veți pune în cadrul auditului?

Cine sunt concurenții dvs. de top? (online și offline)
În prezent faceți publicitate PPC sau publicitate de tip display?
Ce alte campanii de marketing digital ați folosit?
Care este traficul mediu pe site și care este rata de conversie actuală?
Care este rata de conversie dorită sau numărul de potențiali clienți pe lună?

Puteți audita și reclamele tradiționale?

Pentru acest program de auditare vom audita doar mediile digitale.